Bezoektijden, adres en route

Kinder- en tienerafdeling, locatie Harderwijk

Op de kinder- en tienerafdeling in Harderwijk is doorlopend bezoek mogelijk. Dit houdt in dat bezoek de hele dag mag komen. Uiteraard is het wel goed om te kijken met je ouder(s) en de verpleegkundige wat je aankunt. Bezoek is heel leuk, maar kan ook best vermoeiend zijn, zeker nu je in het ziekenhuis ligt. Ons advies is dan ook om het bezoek te verspreiden over de dag/middag/ avond.

 

We hebben een aantal afspraken als het om bezoek gaat:

  • Bezoek komt altijd in overleg met jou en je ouder(s).
  • Wanneer je alleen voor een dagopname komt kunnen je broertjes/zusjes niet meekomen. Wel mag je twee ouders/verzorgers/begeleiders meenemen. Dit in verband met het verblijven op de operatiekamer of onderzoeksruimte. Na de operatie of het onderzoek zijn ze van harte welkom.
  • Vrienden onder de 12 jaar zijn welkom, maar wel onder begeleiding van een volwassene.
  • Het is niet de bedoeling dat bezoek over de afdeling gaat ronddwalen. Wanneer je ergens met je vrienden wil zitten dan kan dit in de tienerkamer op de afdeling. Als je naar de centrale hal wilt, overleg dit dan met de verpleegkundige.
  • Aangezien je ziek bent en je rust nodig hebt, is het verstandig om niet teveel bezoek in één keer te ontvangen.

 

Voor de ouders:

  • Het is niet wenselijk dat broertjes of zusjes meekomen op de dag van opname en op de dag van de operatie of het onderzoek. Verder zijn ze als bezoek uiteraard welkom bij uw kind.

 

  • Van belang is ook dat de kinderen die op bezoek komen niet ziek zijn of in aanraking zijn geweest met een kinderziekte, dit in verband met besmettingsgevaar. Tevens is het van belang dat het volwassen bezoek niet verkouden is of diarree heeft.

 

Kinder- en tienerdagbehandeling, locatie Lelystad

Wanneer je voor een dagopname komt kunnen je broertjes/zusjes niet meekomen. Dit in verband met het verblijven op de operatiekamer of onderzoeksruimte.

 

Contact met het ziekenhuis

 

Hoe maakt u een afspraak?

De kinderartsen houden spreekuur in Harderwijk, Lelystad en Dronten. Voor het maken van een afspraak op de poli kindergeneeskunde heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig, jeugdarts of arts consultatiebureau. U kunt een afspraak maken via het afsprakenbureau 0341 - 46 3890. 

 

Overige vragen? 

Polikliniek kindergeneeskunde 0341- 46 3750.

 

Contactgegevens algemeen

0341-463911

pr@stjansdal.nl 

 

Locatiegegevens Harderwijk 

Wethouder Jansenlaan 90

3840 AC Harderwijk 

 

Locatiegegevens Lelystad 

Ziekenhuisweg 100

8233 AA LELYSTAD

 

Locatiegegevens polikliniek Dronten 

Het Zwarte Water 77

8253 PD DRONTEN

 

Contact met de patient

 

Postadres 

Ziekenhuis St Jansdal

T.v.a Naam patient

Kinderafdeling, kamernummer

Postbus 138
3840 AC Harderwijk

  

E-card of kadootje laten bezorgen?

Via onze website stjansdal.nl kun je gratis een digitale kaart sturen of een kadootje laten bezorgen aan bed. Dit kan al vanaf 3,50 euro. Als je voor 12.00 uur bestelt, dan bezorgen we dit ’s middags persoonlijk aan bed. We doen dit zeven dagen per week. En dat kost niets extra. 

 

Kadootje bestellen uit de webshop >>

 

E-card versturen >>